Chewigem Dog Tag Camouflage

Rollover Mouse To Zoom

€ 28,00

In voorraad Verzending binnen 7-14 dagen

Chewigem Dog Tag Camouflage

Chewigem Dog Tag Camouflage

Deze Chewigem Camouflage Dog Tag is een klassieke dog tag-vorm, met dikkere randen en dunner in het midden aan een katoenen koord van ongeveer 85 cm lang dat gemakkelijk op de gewenste lengte kan worden geknipt. Een duurzame hanger geschikt voor milde tot matige kauwers. Deze kauwketting komt uit ons assortiment stijlvolle kauwkettingen die zijn ontworpen om er verbazingwekkend modieus uit te zien en tegelijkertijd discreet te dienen als kauwbehoefte.

Chewigem-kauwketting helpt bij het leveren van waardevolle sensorische input in de kaak door kauwen en bijten. Vooral lonend voor baby's, kinderen en volwassenen met dementie / Alzheimer, met speciale behoeften, autisme en sensorische verwerkingsproblemen, die extra proprioceptieve input in de kaak zoeken. Elke Chewigem-kauwketting is niet giftig en veilig om op te kauwen en is stevig vastgemaakt aan een lang zwart afgescheiden veiligheidskoord dat kan worden doorgeknipt en aangepast.

Chewigem chewy ketting is verkrijgbaar in een fantastische reeks vormen en kleuren. Chewigem kauwketting zal aan veel kauw- en bijtbehoeften voldoen, en ook friemelen, en kan zelfs door trendy moeders 'onderweg' worden gedragen, zodat men altijd een kauwhulpmiddel bij de hand heeft - je zult je afvragen hoe je ooit zonder hebt kunnen kauwen! Verkrijgbaar in een fantastische reeks dessins en kleuren.

Let op: geen speelgoed - we raden ten zeerste aan om altijd toezicht te houden. Gemaakt van voedselveilige siliconen van medische kwaliteit, goedgekeurd en geschikt voor babybijtringen, vrij van alle schadelijke chemische eigenschappen die aan deze norm voldoen. Hoewel GEEN speelgoed - CE-gemarkeerd volgens de vereiste veiligheidsnormen voor speelgoed en EN 71 - 1 2005 A: 2009 - Mechanische en chemische eigenschappen en EN71 -1-3 -Toxiciteit. Moet onder toezicht worden gebruikt, vóór elk gebruik worden geïnspecteerd en weggegooid en vervangen wanneer tekenen van slijtage zichtbaar zijn. Slijtvast, het zal niet scheuren of breken, eventuele bijtinkjes corrigeren zichzelf meestal binnen 24 uur ... (hoewel de siliconen niet volledig immuun zijn voor beschadiging en niet aanbevolen worden voor agressieve kauwers) .

Katoenen sluiting is NIET om op te kauwen.

  • GEWICHT: 1 kg
  • DIMENSIES: 4,5 x 2,5 cm
  • LEEFTIJD: 0-36 maanden , 3-5 jaar , 5-8 jaar , 8-11 jaar , tieners , volwassenen
  • DIAGNOSE: ADHD , Aspergers , Autisme , Cognitieve vertraging , Diagnose , Syndroom van Down , Sensorische verwerkingsstoornis , Spraakvertraging
  • HELPT BIJ: Bijten
  • ABC: 7426851471852

Extra informatie: Chewigem Dog Tag Camouflage

Artikelnummer DTC
Merk BlinQ
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee