Chewigem Kauwketting Cadet

Rollover Mouse To Zoom

€ 31,95

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Chewigem Kauwketting Cadet

Chewigem Kauwketting Cadet

Deze Chewigem Button Disc-ketting is een klassieke knopschijfvorm , stijlvol en verfijnd voor elk jong kind, tiener of volwassene. Ook vrij neutraal en geschikt voor mannen. Een duurzame hanger geschikt voor matige kauwers. Als je je voorstelt dat je je duim in een dot deeg steekt, dan is dat de vorm; dikker aan de randen en ongeveer 2 inch breed. Een kauwketting uit ons assortiment stijlvolle kauwkettingen, ontworpen om er verbazingwekkend modieus uit te zien en tegelijkertijd discreet te voorzien in de behoefte om te kauwen.

Chewigem kauwketting helpt bij het leveren van waardevolle sensorische input in de kaak door kauwen en bijten. Vooral lonend voor baby's, kinderen en volwassenen met dementie/alzheimer, speciale behoeften, autisme en sensorische verwerkingsproblemen, die extra proprioceptieve input in de kaak zoeken. Niet giftig en veilig om op te kauwen, elke Chewigem kauwketting is stevig vastgemaakt aan een lang zwart afbreekbaar veiligheidskoord van ongeveer 94 cm dat op maat kan worden gesneden en aangepast. Chewigem kauwketting is verkrijgbaar in een fantastische reeks vormen en kleuren.

Chewigem kauwketting zal aan vele kauw- en bijtbehoeften voldoen, en ook aan friemelen, en kan zelfs door trendy moeders 'on the go' worden gedragen, zodat je altijd een kauwhulpmiddel bij de hand hebt - je zult je afvragen hoe je ooit zonder hebt gekund! Verkrijgbaar in een reeks fantastische ontwerpen en kleuren.

Een geleverd. Leeftijd: Alle

Extra informatie: Chewigem Kauwketting Cadet

Artikelnummer CADET
Merk BlinQ
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee