CloudB Twilight Ladybug Pink

Rollover Mouse To Zoom

€ 53,99

In voorraad Op werkdagen voor 13:00 besteld is volgende werkdag geleverd

CloudB Twilight Ladybug Pink

CloudB Twilight Ladybug Pink

Lieveheersbeestjes, lieveheersbeestjes, lieveheersbeestjes - hoe je ze ook wilt noemen, ze zijn ontzettend schattig!

En, het Twilight Lieveheersbeestje is net zo praktisch als dat het mooi is. Plaats deze kleine pluche op de vloer in het midden van een kamer en doe de lichten uit om het volledige, etherische effect van slapen onder de sterren te krijgen.

Het Twilight Ladybug is de winnaar van verschillende industrieprijzen, waaronder de Creative Child Magazine Creative Child Product of the Year Award 2008.

Het projecteert zeven grote sterrenbeelden, waaronder de Big Dipper en Pegasus, op het plafond en de muren. Maak het slapengaan nog leuker met behulp van onze prachtig geïllustreerde Sterrengids die u en uw kind leert over de nachtelijke hemel.

Het Twilight Ladybug bevat ook een charmant verhaal over hoe Twilight Ladybug, gescheiden van zijn vader, gebruik maakt van de sterrenbeelden om zijn weg naar huis te vinden. Bovendien zorgen de drie rustgevende kleurkeuzes ervoor dat uw kind niet alleen de verschillende kleuren leert herkennen, maar ze ook echt ervaart. Robijnrood geeft een rijk, warm gevoel; saffierblauw is vredig; en smaragdgroen inspireert gevoelens van harmonie en vernieuwing. Het schild van het Twilight Ladybug werpt ook een warme gloed die de duisternis minder afschrikwekkend maakt.

Gemakkelijk in gebruik Pluche en zacht, met een stevig plastic omhulsel, druk op de knop op het lieveheersbeestje om de sterren te ontsteken en laat ze gloeien voor een volle 45 minuten - genoeg tijd voor de meeste kinderen om in dromenland te dromen. Op dat moment schakelt het Twilight Ladybug automatisch uit om de batterij te sparen en uw kind in de diepste slaap te laten glijden. Een druk op de knop reactiveert de projectie indien nodig.

Een geweldig cadeau voor kinderen die bang zijn in het donker, of zelfs volwassenen die moeite hebben met in slaap vallen. Misschien wel het beste aan deze pluche vriend is dat het een favoriet bedtijd maatje voor jaren en jaren te komen - echt een geschenk dat blijft geven!

Extra informatie: CloudB Twilight Ladybug Pink

Artikelnummer 16658
Merk BlinQ
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee