Flip Paillettenbord Regenboog Gewatteerd (750 X 550 Mm)

Rollover Mouse To Zoom

€ 136,95

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Flip Paillettenbord Regenboog Gewatteerd (750 X 550 Mm)

Flip Paillettenbord Regenboog Gewatteerd

Draai de zilveren pailletten om om prachtige verborgen regenboogkleuren te onthullen! Maak een patroon of een foto, of ga er gewoon voor! Glinsterend zilver aan de ene kant hebben we de achterkant bedrukt met regenboogtinten. Onze unieke royale vulling onder de pailletten helpt vingers en handen vrijer over het bord te bewegen. Monteer aan de muur om te passen bij de gewenste vinger-/handbewegingen van links naar rechts of op en neer.

 • Leeftijd: 3+

Inhoud (met maten): Totale afmeting ca.: 750 x 550 mm sq. EN71 bedrukte flip-pailletten met vulling. 9 mm dikke kwaliteit multiplex achterplaat. Gebruik vast aan de muur, (beugels niet schroeven meegeleverd). Gevoerd frame 50 mm breed x 50 mm diep.

Materiaalspecificatie: Flip-pailletten: EN71 getest. Verwacht in de loop van de tijd wat kleine vervellingen van pailletten. Frame: genaaid met eco-play latexvrij gecoat vinyl/polyester, waterdicht, schoon te vegen, antibacterieel, brandvertragend, ftalaatvrij. Vullingen CFK-vrij CMHR brandvertragend zachtschuim (Crib 5). BS 7176 Contractinrichting (laag risico) Sigaret en lucifer. Alleen binnenshuis te gebruiken.

Gebruik/Veiligheidsopmerkingen: Alleen met een vochtige doek afvegen. Voer altijd een risicobeoordeling uit bij het selecteren van een locatie voor een spiegel binnen of buiten. Het frame is niet ontworpen om aan te trekken. Monteer op een hoogte boven de vloer die geschikt is voor de lengte en leeftijd van de groep die het bord gebruikt.

 • Donkergrijs Frame – Met Midnight Regenboog
 • Exclusieve Print En Exclusief Gewat Board.
 • Extra informatie: Flip Paillettenbord Regenboog Gewatteerd (750 X 550 Mm)

  Artikelnummer L1030-W
  Merk PST
  Leeftijd 3+
  Gratis verzending Nee