Gevoelens Begrijpen - Set van 16

Rollover Mouse To Zoom

€ 37,95

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Gevoelens Begrijpen - Set van 16

Gevoelens Begrijpen - Set van 16

De set 'Begrijpen van gevoelens' is ontworpen om kinderen te helpen een reeks gevoelens te leren kennen en hen in staat te stellen effectiever met anderen te communiceren. Door gebruik te maken van de onderdelen van de set kunnen kinderen discussiëren, observeren en beter begrijpen hoe zij en anderen zich voelen.

De set bevat 13 gezichten van acetaat, allemaal met verschillende gevoelsuitdrukkingen. Deze kunnen door de kinderen worden gehanteerd - op een tafel, raam of lichtpaneel worden geplaatst. Een A3-poster van deze uitingen bevat een sleutel tot wat ze laten zien. Ook inbegrepen zijn 3 blanco witte gezichtsvormige borden voor gebruik met droog uitwisbare markers, 3 blanco acetaatvlakken en 3 gezichtsvormige spiegels om zelfexpressie te observeren. De set bevat een docentenhandleiding met suggesties voor activiteiten en vragen om te stellen.

Specificatie
  • Grootte van gezichten: 210 x 185 mm. 13 gezichtsuitdrukkingen, 3 spiegelgezichten, 3 witte, droog uitwisbare gezichten, 3 doorzichtige acetaatgezichten, docentenhandleiding en A3-poster.
  • Leeftijd: Geschikt vanaf 3 jaar

Extra informatie: Gevoelens Begrijpen - Set van 16

Artikelnummer 72402
Merk BlinQ
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee