Giant Air Board

Rollover Mouse To Zoom

€ 124,95

In voorraad Verzending binnen 5-7 dagen

Giant Air Board

Giant Air Board

Het Giant Air Board is een balansbord met een hard oppervlak op een zachte opblaasbare basis

Het Air Board is ideaal voor het oefenen van motorische controle en het versterken van de spieren in de enkels, benen en bovenlichaam. Het harde oppervlak biedt een veilige grip voor de voeten, terwijl de opblaasbare basis zorgt voor soepele en zachte bewegingen.

Deze grote variant van het Air Board stimuleert ook activiteiten waarbij het kind gaat zittend of liggen op het board. Wanneer het kind gaat staan op het Giant Air Board, zorgt de grotere diameter (58 cm) ervoor dat draaien en heen en weer wippen op het board makkelijker gaat. Plaats je het balansbord met de gekleurde kant naar beneden dan creëer je weer een ander type balanstrainer, waar weer andere oefeningen op gedaan kunnen worden.

Het Air Board kan worden aangepast aan het functionele niveau van de gebruiker door de basis harder of zachter op te pompen en daarmee de moeilijkheidsgraad te variëren; het verhogen van de druk versnelt bewegingen en maakt het balanceerbord uitdagender. Het Air Board is zowel te gebruiken met de platte kant naar boven, als met de bolle kant naar boven. Geschikt om mee te spelen, te trainen en voor revalidatie.

Het Gonge Air Board is ontwikkeld volgens een nieuwe, gepatenteerde productiemethode.

Specificaties

  • Diameter 58 cm
  • Hoogte 17 cm
  • Kleur(en) blauw (en grijze onderkant)
  • Materiaal hoogwaardig kunststof (anti-slip)
  • Leeftijd vanaf 3 jaar
  • Maximaal (gebruikers) gewicht 100 kg

Extra informatie: Giant Air Board

Artikelnummer 2185
Merk BlinQ
Leeftijd 2+
Gratis verzending Nee