Groot wit poppenhuis met boekenplank en balkon

Rollover Mouse To Zoom

€ 138,99

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Groot wit poppenhuis met boekenplank en balkon

Voeg het praktische van een boekenkast en het leuke van een poppenhuis samen met onze witte poppenhuis boekenkast. Met zijn subtiele maar stijlvolle ontwerp past dit meubelstuk moeiteloos in elke slaapkamer of speelkamer.

Poppenhuizen zijn een geweldige manier voor kinderen om hun leerproces uit te breiden door middel van rollenspel. Vraag hen om alle klusjes uit te voeren die dagelijks moeten worden gedaan om hun huis te onderhouden. Of waarom niet verschillende voorwerpen in huis zoeken en gebruiken om hun eigen poppenhuismeubels te maken.

Dit poppenhuis is genderneutraal, dus zowel jongens als meisjes kunnen evenveel plezier beleven aan het volwassen zijn en het doen van huishoudelijke klusjes. Als er meer dan één kind meespeelt, kunnen ze leren om de beurt te komen, als een team te werken en ideeën voor hun huis te delen.

Poppenhuizen zijn een klassieke kinderfavoriet en zijn een mooie aanwinst voor elke slaapkamer of speelkamer. Kijk toe hoe uw kind dierbare herinneringen creëert en zijn fantasie gebruikt. Hoe gaan ze de compartimenten inrichten, welke avonturen gaan uw kind en zijn poppen beleven - de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ons witte poppenhuis boekenkast heeft een balkon, deuropeningen, ramen, en zelfs een trap. Door de aandacht voor detail die in dit poppenhuis is gestoken, voelt het realistisch aan en wordt het nog leuker voor uw kinderen.

Als alternatief kunt u de trap verwijderen en dit poppenhuis als kinderboekenkast gebruiken. Als voorbeeld van een speelkamer idee, kunnen uw kinderen boeken, klein speelgoed, en zelfs foto's opbergen.

Zo wordt het een echte blikvanger in hun slaapkamer als een leuke alternatieve opbergoplossing. Gemaakt van duurzame, duurzame houten materialen en op veiligheid getest op sterkte en stabiliteit.

Afmetingen: H1160 x L830 x D305mm

Extra informatie: Groot wit poppenhuis met boekenplank en balkon

Artikelnummer LHT10091
Merk Liberty House Toys
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee