Print deze pagina

Houten speelgoed bestelt u bij Per Sempre Toys "dè houten speelgoed winkel"

Wat leuk dat u een kijkje komt nemen in onze speelgoed webshop met leuk, eerlijk, veilig, degelijk en scherp geprijsd houten speelgoed.

Wij kunnen met trots zeggen dat wij één van de grootste webwinkels zijn met speelgoed gemaakt met hout. Per Sempre Toys staat bekend om de goede, snelle service. Ons assortiment houtenspeelgoed is enorm en blijft zich voortdurend uitbreiden. Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in onze online speelgoedwinkel kijkt u regelmatig in onze webshop. Alle producten zijn scherp geprijsd. Doe er uw voordeel mee!

Bekijk ons aanbod en bestel uw houten speelgoed direct online:

per pagina

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Houten speelgoed

Hout is een prachtig natuurlijk materiaal, je kunt er van alles mee maken. Het is niet weg te denken uit onze wereld. Hout gebruiken voor speelgoed is al zo oud als de mensheid, en steeds meer gewild. De duurzaamheid van hout speelgoed is vele malen groter dan plastic speelgoed, hout "leeft" zou je kunnen zeggen. Dat is wat het juist zo aantrekkelijk maakt. Kinderen spelen erg graag met speelgoed van hout, spelen moet leuk, eerlijk, veilig en natuurlijk onbezorgd kunnen dus staan wij achter onze 100% kwaliteit.

Onze speelgoedwinkel bevat dan ook allerlei speelgoed, speelgoed om te leren lopen tot complete houten speelgoedkeukens, kleine auto's of een complete houten garage van 3 verdiepingen. Voor de inrichting van uw kinderkamer of babykamer hebben wij ook vanalles, zoals kindermeubeltjes van hout, poppenwiegjes en houten poppenhuisjes. Tevens hebben wij veel producten voor de ontwikkeling van uw baby of kind. Zie bijvoorbeeld het educatief hout speelgoed. Alles in onze houten speelgoedwinkel heeft topkwaliteit, het wordt niet voor niets veel gebruikt in kinderdagverblijven en kleuterscholen, dat zegt genoeg natuurlijk!

En wat dacht u van de beste kwaliteit van ons Little Tikes buitenspeelgoed. We hebben vele leuke items in ons assortiment zoals hout schommels, hout klimrek, hout speelhuisjes, hout zandbak, hout glijbaan of houten watertafels.

Houten speelgoed voor kinderdagverblijven, scholen en bedrijven

Heeft u een kinderdagverblijf, een school of een bedrijf en wilt u graag houten speelgoed of houten kindermeubels bestellen dan kunt u het beste een offerte bij ons aanvragen.

De reden waarom scholen, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven vaak kiezen voor houten speelgoed boven plastic speelgoed is omdat het gemaakt is van natuurlijk en duurzaam materiaal. Houten speelgoed gaat letterlijk vaak een leven lang mee. Heeft u nog meer redenen nodig om te kiezen voor het houtenspeelgoed uit onze online speelgoedwinkel?

Bent u op zoek naar kwalitatief goed, degelijk en vooral veilig houten speelgoed dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij wensen u veel plezier in onze uitgebreide online speelgoed winkel!