Houten speelhuis - Villa - 2 verdiepingen - met garage en slaapgelegenheid - FSC - EU product

Rollover Mouse To Zoom

€ 599,00

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Houten speelhuis - Villa - 2 verdiepingen - met garage en slaapgelegenheid - FSC - EU product

Houten Speelvilla 

Deze houten villa is een droom die uitkomt voor kinderen overal! Dit fantastische speelhuis met twee verdiepingen en een garage is het ultieme kinderparadijs waar de hele buurt jaloers op zal zijn in je achtertuin. De stevige houten constructie biedt een veilige en duurzame omgeving voor uw kinderen om in te spelen, en voegt ook een vleugje verfijning toe aan uw achtertuin.

Op de eerste verdieping van het speelhuis is een ruime garage die perfect is voor het opbergen van de fietsen, scooters en speelgoed van je kleintjes. Met een functionele deur kunnen uw kinderen hun speelgoedauto's gemakkelijk in- en uitrijden. Aan de zijkant van het speelhuis is een extra ingang die leidt naar de hoofdspeelruimte, waar de fantasie van kinderen de vrije loop kan gaan. Bovendien voegt een raam met luiken nog meer plezier toe aan het speelhuis, waardoor uw kinderen ze kunnen openen voor meer zonlicht of ze kunnen sluiten voor privacy.

Terwijl uw kinderen de trap opklimmen naar de tweede verdieping, ontdekken ze een gezellige en uitnodigende ruimte die perfect is om de tuin te bespioneren, te genieten van het uitzicht op de omgeving of zelfs een dutje te doen na een lange dag in de zon. Het balkon en de trap zijn voorzien van stevige leuningen die de veiligheid van uw kinderen garanderen, terwijl de robuuste houten constructie zelfs de meest actieve kinderen kan weerstaan.

Dit speelhuis is de perfecte aanvulling op je achtertuin, omdat het een ideale ruimte biedt voor gezinsactiviteiten zoals picknicks en theekransjes. biedt eindeloze uren fantasierijke speeltijd voor uw kinderen en moedigt ook tijd voor het gezin aan. Geef je kinderen het kinderparadijs waar ze van dromen.

Het speelhuis is gemaakt van FSC-gecertificeerd hout en biedt een veilige en duurzame omgeving voor uw kinderen om in te spelen. De afgeronde randen en versterkte houten panelen zorgen voor veiligheid en een lange levensduur, terwijl het weerbestendige dak geschikt is voor alle weersomstandigheden. speeltijd. De montage is eenvoudig gemaakt met voorgeboorde en voorgeconstrueerde panelen waarvoor geen extra bevestigingen of speciaal gereedschap nodig zijn. Gedetailleerde stapsgewijze montage-instructies zijn inbegrepen, waardoor de montage een fluitje van een cent wordt.

Het speelhuis is niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar en het wordt aanbevolen om het één keer per jaar opnieuw te schilderen om de kwaliteit en het uiterlijk te behouden.

Specificaties:

 • Afmetingen speelhuisje: (LxBxH) 120 x 155 x 200 cm
 • Afmetingen garagedeur: (BxH) 73 x 107 cm
 • Afmetingen gangpad zijdeur: (BxH) 38 x 104 cm
 • Hoogte eerste verdieping: 107 cm
 • Hoogte tweede verdieping: 80 cm
 • Binnenoppervlak 1e verdieping: 1,76 (m2)
 • Binnenoppervlakte 2e verdieping: 0,86 (m2)
 • Wanddikte: 8 mm
 • Nettogewicht: 86,5 kg
 • Brutogewicht: 86,5
 • Garantieperiode: 2 jaar

Kleurspecificatie:

 • Lichtgrijs: T4.16.66 (Akzo Nobel-kleur)
 • Grijs: T0.11.31 (Akzo Nobel-kleur)
 • Wandpanelen speelhuisje: CREAM (Never Ending Impression)

Dimensie

 • 4x 120 x 80 x 9 cm
 • 1x 118 x 45 x 15 cm

Onderhoud: Controleer het product eenmaal per jaar aan het begin van het seizoen zorgvuldig en controleer of alle onderdelen goed vastzitten, de montageschroeven zijn vastgedraaid en de decoratieve schroefdoppen intact zijn. Controleer zorgvuldig de delen van de constructie om te zien of de kunststof voegen of houten delen scheuren vertonen die de structurele integriteit kunnen aantasten. Vernieuw de kleuring van de houten delen met kindveilige verf.

Extra informatie: Houten speelhuis - Villa - 2 verdiepingen - met garage en slaapgelegenheid - FSC - EU product

Artikelnummer WE-733
Merk PST
Leeftijd 1+
Gratis verzending Nee