Interactieve Oplaadbare Kunststof Vloertegel

Rollover Mouse To Zoom

€ 187,99

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Interactieve Oplaadbare Kunststof Vloertegel

Interactieve Oplaadbare Kunststof Vloertegel

Een prachtige visuele en tactiele lichtervaring, het licht stopt op een specifieke kleur wanneer het kind zijn voet van de tegel haalt. Het tegellichaam is een verfijnd stuk en een uitstekende zintuiglijke bron. Ideaal voor het ontwikkelen van beweging en grove motoriek. Deze ronde oplichtende speeltegel is voorzien van led-verlichting en sensoren. Plaats je voet ergens op de bovenkant van de tegel en hij verandert direct van kleur. Visueel spannend en urenlang plezier, dit sensorische hulpmiddel voor speciaal onderwijs biedt kinderen een gezonde stimulatie en ruimtelijk inzicht en kan zowel in de klas als thuis worden gebruikt.

Voeg gewoon een beetje druk toe om een ​​dynamisch visueel effect te creëren. Een prachtige visuele en tactiele lichtervaring die beweging en verkenning aanmoedigt. De vloertegels kunnen worden gebruikt op een tafelblad of op een willekeurig vlak oppervlak. Probeer met je handen dicht bij het item te klappen om het van kleur naar kleur te zien springen, of plaats een luidspreker ernaast zodat het van kleur kan veranderen op basis van de beats die het hoort.

Gebruik de afstandsbediening om een ​​effen kleur te kiezen of gebruik de fade- en flitsfuncties. U kunt dan eenvoudig teruggaan naar de interactieve modus en zelf de kleur wijzigen door op het oppervlak te tikken. Afgerond oppervlak voor veiligheid, eenvoudig te installeren, kan op muren of gewoon op de vloer worden geplaatst en kan gemakkelijk worden verplaatst. Deze tegel is bestand tegen springen en intensief gebruik door kinderen en volwassenen, evenals het gewicht van rolstoelen

Specificaties:
  • Kenmerken : Item is oplaadbaar, dus kan worden gebruikt zodra het is losgekoppeld.
  • Maat : 50 cm diameter
  • Energiebesparend en milieuvriendelijk
  • Gebruik : Sensorische Stimulatie en Thuisdecoratie
  • Materiaal : kunststof

Extra informatie: Interactieve Oplaadbare Kunststof Vloertegel

Artikelnummer SIRFR50
Merk BlinQ
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee