FieldCandy tenten en wigwams

FieldCandy

FieldCandy is een spannend, design merk van outdoor producten gecreëerd om outdoor stijl en flair toe te voegen. FieldCandy houdt ervan om mensen te prikkelen en uit te dagen met een eigenzinnig assortiment van tenten en zonneschermdoeken voor kinderen en volwassenen wat zich onderscheidt door kleuren en creativiteit. 

FieldCandy

Foto: Original Explorer "what a melon'


FieldCandy is internationaal erkend en ontwikkeld zich succesvol als trendy lifestyle merk wat klanten op unieke wijze inspireert hun individualiteit uit te drukken. De producten zijn van hoge kwaliteit - design - en gemaakt met hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden. 

Traditioneel is kampeerbranche gericht op functionaliteit en duurzaamheid. De conventionele blauwe en groene tent kleuren werden vervaardigd om in te passen in het landschap en ongerepte natuur. In de afgelopen jaren zijn festivals, glamping (= glamoureur camperen) en staycations (= individueel of familie weekend dichtbij huis) meer populair geworden en werd het duidelijk dat een creatieve inslag ontbrak bij de camping industrie. 

Welkom bij FieldCandy! FieldCandy startte met een assortiment van totaal unieke en kleurrijk leuke stijlen. Sindsdien is FieldCandy uitgegroeid tot een breed scala van producten die nu met trots wordt gemaakt in Engeland en wereldwijd verkocht door exclusieve retailers zoals Harrods in Londen.

 

Little Campers

Little Campers zijn speciaal gemaakt voor kinderen en gemodelleerd op een traditionele wigwam of tipi met een eigentijdse twist. De reeks van spannende ontwerpen zal uw kinderen inspireren en een impuls geven aan creatief spelen.

Deze prachtige tenten (wigwam, tipi) zijn uitermate geschikt om het hele jaar buiten in de tuin te laten staan. Maar kunnen heel gemakkelijk binnen worden verplaatst als indoor speeltent. Comfortabele speelmatten zijn beschikbaar en passen keurig in de wigwam tipi.

 FieldCandy

Foto: Little Camper 'something fishy'

Afmetingen:
Extern: 180cm hoog x 140cm basis
Intern: 165cm hoog x 130cm basis
Gewicht: 2kg

 FieldCandy

 

Original Explorer

Original Explorer tenten zijn veel groter dan de meeste andere standaard tweepersoons tenten; zie bieden ruime slaapgelegegenheid en extra opslagruimte voor modderige laarzen in de lobby.

Elke tent is gemaakt naar de hoge kwaliteitsstandaard van een 'expeditie tent' en kan extreme condtitions weerstaan. Met de unieke ontwerpen, kleur en creativiteit kunt u zich onderscheiden van de menigte!

 FieldCandy

Foto: Original Explorer 'fully booked'

Buitenmaat: 335cm (L) x 213cm (W) x 13cm (H)
Binnenmaat: 256m (L) x 186m (W) x 120cm (H)
Draagtas: 60cm (L) x 20m (W) x 25cm (H)
Gewicht: 6.9 kg

FieldCandy

 

 

Vloerkleden

Vloerkleden zijn separaat leverbaar voor Original Explorer en Little Camper.

 

Zonneschermdoeken

Zonneschermdoeken zijn perfect voor het strand, park, achtertuin of een gebied waar je beschutting nodig hebt van de zon, met UV geschatte bescherming tot UPF50+ en drie eenvoudige set-up opties voor een maximale bescherming van de zon.

Er zijn vier prachtige ontwerpen en een waaier van kleuren om uit te kiezen, zodat u kunt er lekker uit terwijl koel te houden. De UV-lichtbestendige technologie zal garanderen dat uw ontwerp zal niet vervagen in de zon.

FieldCandy

Foto: zonneschermdoek 'rock lobster - couple'

Afmetingen:

Couple:

Zonnenschermdoek: 150cm W x 360cm L
Palen: 150cm W x 180cm H x 20mm diameter

Family:

Zonneschermdoek: 250cm W x 360cm H
Palen: 250cm W x 180cm H 20mm diameter

 

Kwaliteit

Elk product is van de hoogste kwaliteit met gemaakt met speciaal geselecteerde materialen die gebruikt worden om extreme omstandigheden te weerstaan. En vanzelfsprekend duurzaam geproduceerd waar mogelijk.

De technische specificatie van de geavanceerde printtechnologie is complex en speciaal ontwikkeld door FieldCandy - die unieke techniek betekent dat FieldCandy in staat is om zeer gedetailleerde beelden af te drukken op stof dat lichtgewicht, krasbestendig, UV-lichtbestendige, brandvertragend, 100% waterdicht is  en hoge treksterkte heeft. Dit proces wordt zelden gebruikt door andere tent fabrikanten.

Belangrijk ingrediënt materialen voor FieldCandy producten:

  • Waterdichte stof - 100% waterdicht, brandvertragend en UV kleurvast.
  • Aluminium tentpalen - eenvoudige installatie, milieuvriendelijk, sterk en licht
  • Extra sterke - verstelbare - hi-tensile stalen haringen
  • Regelbare haringbevestigingen met sterke elastische en optionele storm hulplijnen
  • Ademend, lichtgewicht polyester binnentent resulterent in minder condensatie (Original Explorer)

(http://campingfuehrer.adac.de/freizeit-mobil/zelte/spezialzelte/field-candy.php)

Elke tent wordt gemaakt in Engeland, in-house bij de eigen Britse productievestiging en alle producten worden gecontroleerd voor het verlaten van de fabriek voor de kwaliteitsborging.

 Klik hier om naar de FieldCandy produkten te gaan!

FieldCandy