Speelhuis AXI

Speelhuis AXI

Wie een keer een speelhuis AXI heeft gezien, herkent die daarna onmiddelijk. Natauurlijk van hout gemaakt vallen onmiddellijk de speelse vormen op. Alsof ze zo uit een getekent sprookjeverhaal zijn gehaald. Hoogwaardige kwaliteit en ze gaan dus jaren mee. En dat kan ook qua formaat want een speelhuis AXI is voor kinderen van 3 tot 12 jaar.

Door de vrolijke tinten en leuke details is een speelhuis AXI altijd een echt sierraad voor de tuin. En natuurlijk kunnen kinderen actief spelen met een speelhuis AXI.

Moeilijk in elkaar te zetten? Nee hoor, dat valt reuze mee. We hebben van AXI een videofilm gekregen waarin ze laten zien hoe je een speelhuis AXI opbouwt.

Op onze pagina verzendwijze staat dat we meestal met DHL, UPS of TNT de producten leveren. Deze vervoerders hebben gewichtsbeperkingen waardoor ze eigenlijk niet geschikt zijn als vervoerder voor bijvoorbeeld een Speelhuis AXI. Daarom hebben we hier gespecialiseerde vervoerders voor. Door de afmetingen houden we de houten speelhuisjes niet op voorraad. Maar we hebben uitstekende afspraken gemaakt met de leveranciers waardoor we meestal binnen 24 uur leveren.

AXI speelhuisjes zijn er in de volgende categorieën:

  • Huisjes op de grond: Noa, Alice, Julia, Alex, Jesse, Milan en Lisa
  • Huisjes op poten (laag): Emma, Winnie de Poeh, Iris, Robin, Stef en Tom
  • Huisjes op poten (hoog): Laura en Sophie
  • Huisjes op hoge poten met zandbak: Sarah, Marc en Max
  • Speeltoren: Arthur
 
Bij Per Sempre Toys koopt u een speelhuis AXI!
 
 
Speelhuis AXI