Mood Paddenstoel Lamp

Rollover Mouse To Zoom

€ 82,99

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Mood Paddenstoel Lamp

Mood Paddenstoel Lamp

Kalmeren Your Mind met behulp van Color Changing Sensory Rainbow Mushroom

De van kleur veranderende zintuiglijke Rainbow-paddenstoel is een geweldig kindvriendelijk nachtlampje dat ideaal kan zijn voor de kinderkamer. Het heeft kalmerende eigenschappen die perfect zijn voor sensorische kamers. De regenboogpaddestoellamp is duurzaam en veelzijdig, wat het een perfect product maakt. De lampen kunnen tot 6 verschillende kleuren worden veranderd, helderheid en knipperstanden van de lampen kunnen ook worden aangepast met een afstandsbediening.

Kenmerken van LED Rainbow Mushroom Light

  • Het is draagbaar en oplaadbaar. De batterij gaat ongeveer 12 uur mee.
  • Geeft rustgevend LED sfeerlicht met behulp van afstandsbediening.
  • Eenmaal opgeladen overal te plaatsen.
  • Netvoeding.
  • Meerdere units kunnen worden bediend met een afstandsbediening.
  • Helderheid, knipperende modi kunnen worden aangepast met de afstandsbediening.
  • Biedt 6 verschillende kleurtypes LED sfeerlicht.

Hoe werkt Kleurveranderende LED Mood Light?

De van kleur veranderende LED Mood Light Mushroom Sensory Furniture kan buiten of binnen worden geplaatst omdat het draagbaar is. Het van kleur veranderende sfeerlicht kan tot 11 tot 12 uur worden gebruikt. Het sfeerlicht werkt via een afstandsbediening, die de lichtkleuren, modi, fasen verandert of ingesteld om te vervagen tussen de 6 hoofdkleuren.

Voordelen van Color Changing LED Mood Light Up Mushroom

Zintuiglijk spel is elke activiteit die helpt bij het reguleren en ontwikkelen van het gevoel van aanraking, geur, smaak, zicht of gehoor bij uw kind. Van zintuiglijk spel is bekend dat het de motorische vaardigheden van een kind verbetert, en ook zijn cognitieve vaardigheden. Zijn taalperceptie, communicatieve vaardigheden en wiskundige vaardigheden verbeteren allemaal met zintuiglijk spel, omdat ze helpen bij het ontwikkelen van een betere geheugenfunctie.

Daarnaast heeft het zintuiglijke spel bewezen een angstig kind te kalmeren. Evenzo dient dit van kleur veranderende LED-sfeerlicht als een esthetisch object voor een kind en kan het overal in de kamer worden geplaatst. Omdat ze in verschillende vormen voorkomen, is Paddenstoel er een van. Ze helpen een meubelstuk te zijn, maar ook iets waar een kind plezier mee kan hebben.

Deze van kleur veranderende Sensory Mushroom Light wordt geleverd met een afstandsbediening, waarmee je tot 6 verschillende kleuren kunt instellen. Ze zijn rustgevend om naar te kijken en de kleuren vervagen gelijkmatig over de hele vorm. Deze sensorisch oplichtende paddenstoellamp helpt een kind af te leiden van een angstige situatie. Het wordt ook veel gebruikt door een kinderspecialist om een ​​kind af te leiden van lopende medische procedures.

Daarom, wanneer het kind een ontspannende zintuiglijke omgeving heeft, moedigt het niet alleen positief gedrag aan, maar verbetert het ook zijn leervaardigheden door zintuiglijk spel, aangezien verschillende delen van de hersenen worden gestimuleerd met behulp van zintuiglijke stimulatie. Wanneer het kind naar de veranderende kleur van het LED-sfeerlicht Paddenstoel kijkt, verhoogt dit zijn visuele aandacht en kleuridentificatievermogen.

Extra informatie: Mood Paddenstoel Lamp

Artikelnummer SLUFM22
Merk BlinQ
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee