Pratende Logopedie Spiegel

Rollover Mouse To Zoom

€ 220,95

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Pratende Logopedie Spiegel

Pratende Logopedie Spiegel

De spiegel is een noodzakelijk en nuttig hulpmiddel voor een logopedist, vooral in de beginfase van correctioneel en ontwikkelingswerk.

Problemen waarmee je kunt werken: mentale retardatie (MRI), mentale retardatie (MV), aandachtstekortstoornis met hyperactiviteit (ADHD), minimale hersenfunctiestoornis (MMD), slechthorendheid, spraakstoornissen, autismespectrumstoornissen, hersenverlamming (CP).

De specialist heeft de mogelijkheid om de student tijdens de lessen zijn spraak te laten horen en geeft aan wat en hoe te corrigeren. Opnametijd -10 seconden. De volgende invoer verwijdert de vorige. Dat is de reden waarom het gebruik van moderne speltechnologieën in correctioneel en ontwikkelingswerk het onderwijsproces spannender, toegankelijker en productiever maakt voor kinderen met spraakstoornissen, omdat het gebruik van de nieuwste speciale logopedische apparatuur geen gril is, maar een vereiste van tijd. Het apparaat is gemaakt in de vorm van een ronde standaard van veilig plastic. Het apparaat heeft een groef voor het installeren van een spiegel. Het midden van het apparaat heeft een ingebouwde microfoon voor spraakopname en de spreker speelt de opname af.

Dit apparaat neemt maximaal 10 seconden een audiobericht op, gevolgd door afspelen en de mogelijkheid om de articulatie in de spiegel te observeren. Het heeft slechts twee knoppen (een voor opnemen, de andere voor van) een regelaar, een - de schakelaar. Het kind luistert aandachtig en herhaalt woorden of zinnen, terwijl het naar zichzelf in de spiegel kijkt, waar het zijn gezichtsuitdrukkingen en emoties kan observeren. De spiegel is speciaal gericht op kinderen met spraakgebreken. De apparatuur helpt het kind om zichzelf te horen, zijn taal te beheersen en tegelijkertijd te zien wat het zegt. Dit is erg belangrijk omdat het kind zich niet vervormd voelt en begrijpt waar het fout zit.

Materiaal: Aluminium composiet panelen, kunststof, metaal, textiel klittenband, PVC afdichting en randbescherming, elektronische component.

Specificaties

  • Maat: mm: 250150300.
  • Gewicht: kg: netto – 2,0; bruto - 3,0.
  • Opties: stuks: standaard met opname- en afspeelapparaat – 1; extra spiegel – 1; AA - 4 batterijen.
  • Leeftijd: 3+.
  • Gebruik: Kabinetdocent, logopedist, defectoloogkamer, sensorische integratietherapie.

Extra informatie: Pratende Logopedie Spiegel

Artikelnummer E1479
Merk PST
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee