Rode Eekhoorn Poppen - Handpop

Rollover Mouse To Zoom

€ 54,99

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Rode Eekhoorn Poppen - Handpop

Rode Eekhoorn Poppen - Handpop

Verbeelding en speelsheid zijn de sleutel tot een gezonde kindertijd en helpen bij het ontwikkelen van belangrijke levensvaardigheden. Ontdek een wereld vol fantasie en plezier met onze uitgebreide collectie handpoppen, ontworpen met liefde en vakmanschap.

Of je nu op zoek bent naar een speelse metgezel voor je kinderen, een educatief hulpmiddel bij het lesgeven, of gewoon een uniek cadeau voor een speciaal iemand, onze handpoppen zijn de perfecte keuze. Elke handpop is zorgvuldig vervaardigd om karakter, persoonlijkheid en authenticiteit uit te stralen, waardoor ze ideaal zijn voor het vertellen van verhalen, rollenspellen en creatieve avonturen.

Naast eindeloos entertainment stimuleren onze handpoppen ook de ontwikkeling van belangrijke vaardigheden zoals taal, communicatie, empathie en creativiteit. Of het nu thuis, in de klas of op het podium is, onze handpoppen brengen verhalen tot leven en inspireren jong en oud om de wereld op een nieuwe en opwindende manier te ontdekken.

Met ons ruime assortiment, variërend van realistische dieren tot betoverende fantasiewezens, is er voor ieder kind (en volwassene!) een perfecte metgezel te vinden. Onze handpoppen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en met oog voor detail. Ze zijn niet alleen duurzaam, maar ook ongelooflijk zacht en knuffelig, waardoor ze perfect zijn voor urenlang speelplezier. De poppen zijn wasbaar op een temperatuur van 30°C.

Onze nieuwe Folkmanis-eekhoorn springt meteen in je armen. Verbaas je vrienden met zijn realistische ontwerp!

Spezifikationen:
  • Breedte: 300mm
  • Hoogte: 150mm
  • Lengte: 130 mm
  • Gewicht: 0.133kg
  • EAN: 0638348028808

Extra informatie: Rode Eekhoorn Poppen - Handpop

Artikelnummer 2880
Merk PST
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee