Role Play IJS & Cupcake Foodtruck - Speeltent voor kinderen - 147 x 86 x 107 cm - Premium Handgemaakt puur Katoen - Speelhuis voor binnen en buiten - Kindertent voor jongens en meisjes

Rollover Mouse To Zoom

€ 189,95

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Role Play IJS & Cupcake Foodtruck - Speeltent voor kinderen - 147 x 86 x 107 cm - Premium Handgemaakt puur Katoen - Speelhuis voor binnen en buiten - Kindertent voor jongens en meisjes

Deze betoverende speeltent is uitgevoerd met 2 thema’s! Aan één zijde is de Foodtruck uitgevoerd als een ijscowagen en aan de andere zijde als een cupkcake truck. Dubbel speelplezier dus. Een geweldige manier om de verbeelding van je kinderen het hele jaar door te stimuleren. Net als een echte foodtruck, is deze speeltent ontworpen om plezier en educatie te combineren in een vrolijke omgeving.

Authentieke details

Deze speeltent bevat veel authentieke details die het rollenspel tot leven brengen. Met mooie versieringen en een open serviceraam en een echte menukaart.

Educatief spel

Rollenspel is een fantastische manier voor kinderen om te leren en te spelen. Door een foodtruck te runnen, leren ze over verantwoordelijkheid, creativiteit en sociale interactie.

Eenvoudige Montage

Ouders kunnen de lichte metalen en plastic stokken met de verbindingsstukken moeiteloos in elkaar zetten. Vervolgens wordt het frame met het bedrukte katoenen doek bevestigd, wat de sfeer van een echte foodtruck creëert.

Voor binnen en buiten

Tijdens de warme maanden kun je deze speeltent naar buiten verplaatsen voor buitenspel in de achtertuin. Zo genieten je kinderen van de frisse lucht terwijl dat ze spelen.

Veilig en duurzaam

De speeltent is vervaardigd met katoen en op water gebaseerde verven, wat het aantrekkelijk maakt voor ouders die waarde hechten aan veiligheid en duurzaamheid.

Eenvoudig onderhoud

Wanneer het tijd is om schoon te maken, kan de speeltent eenvoudig worden gedemonteerd. Voor langdurig behoud wordt aanbevolen om de speeltent binnenshuis op te bergen.

Afmetingen speeltent: 147 x 86 x 107 cm

Bied uw kinderen een geweldige kans om hun verbeelding te verkennen en te leren met deze prachtige foodtruck speeltent. Het stimuleert creativiteit, verantwoordelijkheid en sociaal spel terwijl ze genieten van hun "echte" zakelijke avonturen.

Extra informatie: Role Play IJS & Cupcake Foodtruck - Speeltent voor kinderen - 147 x 86 x 107 cm - Premium Handgemaakt puur Katoen - Speelhuis voor binnen en buiten - Kindertent voor jongens en meisjes

Artikelnummer 370056
Merk PST
Leeftijd 12-18 mnd
Gratis verzending Nee