Schildpad Balance Board Lichtgroen - Balansbord

Rollover Mouse To Zoom

€ 42,95

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Schildpad Balance Board Lichtgroen - Balansbord

Schildpad Balance Board

De balance board wordt gebruikt om het evenwicht, de coördinatie en de spierkracht van kinderen verbetert wat de ontwikkeling van hun motorische vaardigheden bevordert. . Het balance board is vormgegeven als een schildpad meest complete en functionele balansbord, waarmee je dankzij de antislip zeshoeken van de basis veilig van de ene naar de andere kant kunt schommelen

Het zorgt voor een soepelere en gemakkelijker te controleren beweging. Kinderen kunnen op de balance board staan ​​of zitten terwijl ze hun motoriek ontwikkelen en hun evenwicht verbeteren. Met handgrepen om vast te pakken.

Het maakt het mogelijk om bochten en zijwaartse bewegingen te maken, dankzij de laterale draaipunten van de basis waarop het kind rust terwijl het gewicht van het lichaam verandert. Traint de spieren, mechanisch evenwicht en proprioceptieve stimulatie van kinderen. Zachte rubberen basis om schade op de grond te voorkomen.&nbsp. Balance boards kunnen op verschillende manieren worden gebruikt, bijvoorbeeld door erop te staan, te zitten, te wiebelen, te schommelen, of het te gebruiken als een brug of verhoging voor andere activiteiten.

Balance boards zijn nuttige hulpmiddelen die zowel in speelse als educatieve omgevingen worden gebruikt. Ze zijn populair in scholen, kinderdagverblijven en therapiecentra vanwege de vele voordelen die ze bieden voor de ontwikkeling van kinderen. Door te spelen met een balansbord kunnen kinderen hun lichaamsbewustzijn vergroten, hun stabiliteit verbeteren en hun motorische vaardigheden oefenen, terwijl ze ook plezier hebben met het verkennen van beweging en evenwicht.

Specificaties:

  • Gewicht van de tafel: 1,8 kg.
  • Maximale belasting: 60 kg.
  • Afmetingen: Lengte: 608 mm. Breedte: 304 mm. Hoogte: 160 mm
  • Kleur: Groen

Extra informatie: Schildpad Balance Board Lichtgroen - Balansbord

Artikelnummer 41230006
Merk PST
Leeftijd 1+
Gratis verzending Nee