Sensorische Licht-Tafel 75557

Rollover Mouse To Zoom

€ 229,99

In voorraad Verzending binnen 7-14 dagen

Sensorische Licht-Tafel 75557

Sensorische Mood-Tafel

De ultrastabiel vSensorische Mood Tafe heeft de esthetisch aansprekende vorm van een haspel. De tafel past overal, maar kan in een sensorische ruimte worden gebruikt als zacht verlichte tafel-eenheid. Met behulp van de afstandsbediening kan men kiezen uit 16 verschillende kleuren of het licht geleidelijk door het hele spectrum van tinten laten glijden, van een koel ultraviolet naar warm rood. Het uiterlijk is magisch en de kleur verspreidt zich gelijkmatig door de hele vorm. De tafel wordt in zes uur opgeladen middels een veilige laagspanningsvoeding en kan waar nodig worden gebruikt. Ze geeft gemiddeld 10 uur licht, binnen of buiten. Waterbestendig IP65 en getest tot 80 kg belasting.

Met behulp van de afstandsbediening kunt u een van de 16 verschillende kleuren kiezen of instellen om soepel te vervagen door het hele spectrum van tinten, van koel ultraviolet tot warm rood. Hun uiterlijk is hypnotiserend en de kleur verspreidt zich gelijkmatig over de hele vorm.

Opladen gebeurt via de meegeleverde veilige laagspanning 5V DC. Met een laadcyclus van 8 uur kunnen ze binnen of buiten worden gebruikt, bieden ze gemiddeld 5-10 uur licht (afhankelijk van de programma-instelling) en hebben ze een energieklasse A +. De units zijn waterbestendig, geclassificeerd als IP65 en zijn belastbaar tot 80 kg. Bevat informatieblad in 4 talen.

  • Specificatie
  • Grootte: 700 x 700 x 400 mm.
  • Leeftijd: Geschikt voor gebruik met kinderen onder toezicht van volwassenen.

Extra informatie: Sensorische Licht-Tafel 75557

Artikelnummer 75557
Merk BlinQ
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee