Sensorische Stemmingsontdekkingstafel

Rollover Mouse To Zoom

€ 209,00

In voorraad Verzending binnen 7-14 dagen

Sensorische Stemmingsontdekkingstafel

Sensorische Stemmingsontdekkingstafel

Nieuw in het Sensory Mood-assortiment, onze van kleur veranderende Discovery Table heeft een verhoogde rand naar de buitenrand, waardoor een verleidelijke ruimte ontstaat om te leren door te spelen en zintuiglijke verkenning.

Het stevige maar lichtgewicht ontwerp is zowel mooi als praktisch: gemakkelijk te verplaatsen tussen locaties, snel schoon te maken en ideaal voor individueel focuswerk of samen spelen. Met een zacht gekleurd of wit licht dat wordt aangepast met de afstandsbediening, kan het ontdekkingsgebied worden gebruikt voor het sorteren en ordenen van objecten, het verkennen van verschillende materialen en stoffen (vloeistof, zand, gelei, schuim) en vormt het de ideale basis voor een fantasierijke kleine wereld speel activiteiten.

Alle TickiT Sensory Mood Lights hebben energielabel A + en zijn waterbestendig volgens IP65. Ze bevatten een universele voedingsadapter (compatibel met VK / EU / VS / AU) met een laagspanningsnetvoeding. Een oplaadcyclus van 8 uur geeft gemiddeld 5-10 uur licht (afhankelijk van de programma-instelling). Inclusief informatieblad in 7 talen.

De Sensory Mood Discovery Table bevat geen afgebeelde speelaccessoires.

Specificatie

  • Grootte: 450 mm x 690 mm dia. De diepte van het ontdekkingsgebied is 60 mm.
  • Leeftijd: Geschikt voor gebruik bij kinderen onder toezicht van volwassenen.

Extra informatie: Sensorische Stemmingsontdekkingstafel

Artikelnummer 75563
Merk BlinQ
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee