Sensory Tactile Theraputty Therapy Putty Multi Pack 3 sterktes - Handtrainer - Oefenklei - Kneedpasta

Rollover Mouse To Zoom

€ 19,99

Niet in voorraad

Sensory Tactile Theraputty Therapy Putty Multi Pack 3 sterktes - Handtrainer - Oefenklei - Kneedpasta

De set bevat drie verschillende soorten therapie-putty met elk een andere weerstandsniveau: extra zacht, medium en stevig, aangeduid met de kleuren tan, rood en blauw. Dit biedt gebruikers de mogelijkheid om het weerstandsniveau te kiezen dat het beste bij hen past.

De putty kan worden gebruikt voor gevoelstherapie, zowel in klaslokalen als thuis. Het kan kinderen helpen zich te concentreren en friemelen tijdens het leren, waardoor het nuttig kan zijn voor mensen met aandachtsproblemen. Bovendien kan de putty dienen als een stressverlichter, waardoor het geschikt is voor gebruik op kantoor of onderweg.

Een belangrijk aspect is dat de putty geen toxische ingrediënten bevat, wat betekent dat het veilig is om mee te werken voor zowel kinderen als volwassenen. Dit is geruststellend voor ouders en verzorgers die zich zorgen maken over de veiligheid van hun kinderen.

De set bevat drie putty-items, elk met een gewicht van 57 gram. om gemakkelijk kunnen meenemen of op verschillende locaties kunnen gebruiken.

Al met al lijkt dit een nuttige set te zijn om te helpen bij stressverlichting, concentratie en gevoelstherapie, zowel voor kinderen als volwassenen.

Het is belangrijk dat het product geen giftige ingrediënten bevat, wat de veiligheid waarborgt. Niet-giftig Niet-vettig

Extra informatie: Sensory Tactile Theraputty Therapy Putty Multi Pack 3 sterktes - Handtrainer - Oefenklei - Kneedpasta

Artikelnummer STH234
Merk Playlearn
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee