Houten keukentje

per pagina

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

De mooiste houten kinderkeukens bij Per Sempre Toys

Bijna elk kind vind het leuk om in de keuken te kijken als papa of mama eten aan het maken is. Het heeft in hun ogen toch iets magisch, dat spelen met ingredienten om uiteindelijk tot een lekkere maaltijd te komen. Het liefst zouden ze elke dag meehelpen, maar dat komt waarschijnlijk niet elke dag even goed uit. Je kunt je kind dan geen groter plezier doen dan een mooi houten keukentje uit te zoeken bij Per Sempre Toys. Wij hebben tientallen mooie keukentjes in de aanbieding, waar je kind zich helemaal mee uit kan leven. We verkopen de houten kinderkeuken van topmerken als Kidkraft, Hape, New Classic Toys, PST en Step2. Dit zijn allemaal fabrikanten die grote zorg besteden aan de afwerking van hun speelgoed, en die bij hun productie verantwoorde materialen gebruiken. Neem bijvoorbeeld Kidkraft, een topmerk op het gebied van houten speelgoed, waar wij ruim twintig keukens van in de aanbieding hebben.

Een houten keukentje voor je eigen mini-chef

Met zo'n mooie houten kinderkeuken uit ons assortiment kan je kind zich even een echte topchef wanen. We hebben een grote variatie aan keukens in onze winkel, voor elk budget. Zo'n leuk keukentje hoeft helemaal niet duur te zijn. Neem bijvoorbeeld ons houten speelkeukentje Trendy, of het even leuke houten keukentje Cindy. Beide keukens zijn een garantie voor uren speelplezier, tegen een zeer vriendelijke budgetprijs. Tussen de overige modellen vind je onder andere de collectie kinderkeukens van Kidkraft. Dit merk verkoopt onder andere een houten kinderkeuken in retrostijl, maar ook de charmante Rode Country-keuken en de prairiekeuken. Er zijn zelfs modellen te koop met een bijbehorende koelkast!

Complete kinderkeukens bij Per Sempre Toys

Niet alleen is elk houten keukentje voorzien van allerhande accessoires, deze zijn er ook los bij te kopen. Zo kun je de houten kinderkeuken van jouw kind zo compleet mogelijk maken. Pannen, potten, lepels, vergieten en meer, het is in ons aanbod kinderkeukens allemaal te vinden. De keukentjes zien er tegenwoordig zo mooi en echt uit dat je er bijna zin in krijgt ook in de kinderkeuken te gaan staan en mee te koken. We weten zeker dat elke kleine keukenprins of keukenprinses met een van onze keukentjes een geweldige tijd gaat beleven.