Houten speelgoed keuken

Er zijn geen producten in deze categorie of u moet inloggen om de producten te kunnen zien.

De mooiste houten speelgoed keukens vind je bij Per Sempre Toys

Bij Per Sempre Toys vind je een groot aanbod houten speelkeukens voor elk budget. Kinderen vinden het bij het spelen heerlijk om na te doen wat ze hun ouders zien doen. Waar wij als ouders zijn gefascineerd door het spel van kleine kinderen, daar krijgen zij er geen genoeg van om ons bezig te zien in de keuken, bij het doen van huishoudelijk werk of bij het klussen. Vooral koken vinden kinderen vaak reuze spannend. Dat getover met ingrediënten om tot een lekkere maaltijd te komen. Het liefst zouden kinderen je elke dag helpen in de keuken, maar, hoe gezellig dat ook is, we zitten er niet altijd op te wachten. Een houten speelgoed keuken is dan ideaal. Hier kan elke topchef in de dop zich helemaal mee uitleven, en net alsof doen dat ze zelf degene zijn die het avondeten aan het bereiden is.

Een houten speelkeuken van de hoogste kwaliteit

Speelgoedmakers als Kidkraft, Step2 en New Classic Toys hebben zich toegelegd op het fabriceren van verantwoord speelgoed voor alle leeftijden. In ons assortiment vind je dan ook een groot aantal producten van deze bedrijven. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar onze afdeling keukentjes. Een houten speelgoed keuken hoeft er echt niet altijd hetzelfde uit te zien. De variatie in stijlen is momenteel enorm. Neem alleen KidKraft maar eens. Dit bedrijf heeft meer dan twintig keukentjes op de markt, waar er gegarandeerd eentje bijzit voor jouw kleine kok! Heb je een dochter die de hele dag droomt van prinsessen? Dan hebben we een prachtige, roze retrokeuken met koelkast in de aanbieding. Of toch liever een houten speelkeuken voor een stoere jongen? Die zal zich helemaal thuis voelen in een van de hippe Uptown modellen.

Heerlijk spelen in een mooie houten speelgoedkeuken

Het is heerlijk om te spelen in zo'n mooie houten speelkeuken, waar je kind de meest fantastische creaties maakt. Elke keuken is compleet uitgerust, maar we verkopen daarnaast ook een ruim assortiment keukengerei. Met die mooie pannensets, theesetjes, broodroosters, koffiezetapparaten en zelfs een barbeque wordt het spelen er almaar echter op. Laat ook jouw kind lekker aan de slag gaan in zo'n mooie keuken. We weten zeker dat je er zin van zult krijgen om straks lekker met je oogappel mee te gaan spelen!