Kidkraft kaptafel

per pagina

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Kidkraft kaptafels bij Per Sempre Toys

Kleine meisjes vinden het heerlijk om zich, net als mama, op te tutten voor de spiegel. En niet alleen kleine meisjes. Zo'n mooie kaptafel van Kidkraft is dan ook een meubelstuk waar kinderen heel wat jaartjes plezier aan kunnen beleven. De kaptafels van Kidkraft zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit hout. Elke Kidkraft kaptafel is ontworpen door het ontwerpteam van de Amerikaanse speelgoedfabrikant, die al bijna vijftig jaar actief is op het gebied van verantwoord geproduceerd speelgoed. Met zo'n mooie kaptafel maak je elk meisje blij!

Kaptafel Kidkraft

Op zoek naar een leuke kaptafel voor je prinsesje in de dop? Of is je dochter al wat ouder en wil ze graag een eigen plekje om zichzelf mooi te maken? Kidkraft heeft een drietal modellen op de markt, die je alledrie in ons assortiment terugvindt. We verkopen een middelgrote Kidkraft kaptafel met kruk. De spiegel is mooi in het ontwerp verwerkt, en er zit een grote lade in voor mooie spulletjes en tierelantijntjes. De tafel wordt geleverd met een mooi krukje. Voor grote en kleine prinsesjes hebben we de kaptafel Kidkraft prinses. Deze lekker roze kaptafel heeft drie spiegels en is afgewerkt met afgeronde pootjes. En dan is er nog de Kidkraft kaptafel luxe. Dit is het grootste model kaptafel dat we in onze winkel verkopen. Dit model heeft ook drie spiegels, en is voorzien van een viertal plekken met kastruimte. Hier kan je dochter flink wat spullen in kwijt. Bij deze kaptafel zit ook een fraaie stoel.

Meer weten over Kidkraft?

Kidkraft is een merk dat al sinds 1968 speelgoed maakt. Het is een bedrijf dat er van houdt om met nieuwe dingen te komen, en dat keer op keer weer de productiemethodes probeert te innoveren. Inmiddels heeft het bedrijf werknemers in meerdere landen, waaronder ook Nederland. Het bedrijf is opgericht door ingenieurs, die er voor zorgen dat de kwaliteit van de producten altijd optimaal is. Het bedrijf hanteert strenge kwaliteitsnormen, zodat de veiligheid van het speelgoed en de meubelen gegarandeerd is. Kidkraft is toonaangevend als het aankomt op houten speelgoed, een bedrijf dat er niet van houdt om halve producten af te leveren. We bieden niet voor niets een groot assortiment Kidkraft artikelen in onze winkel aan! Deze hoge kwaliteit vind je terug in elke Kidkraft kaptafel die we verkopen.