Kidkraft keuken

per pagina

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Zelf koken in een speelkeukentje van Kidkraft

Het gebeurt regelmatig dat kinderen niet uit de keuken weg te slaan zijn. Ze vinden het maar wat interessant om te zien hoe papa of mama lekker aan het kokkerellen is, en zouden heel graag zelf mee willen doen. Toch zit je daar als ouder niet altijd op te wachten, en een Kidkraft kinderkeuken is dan de ideale oplossing. Het bekende speelgoedmerk heeft een assortiment met tientallen verschillende keukentjes in de aanbieding. Zo vindt u bij ons een Kidkraft keuken die er uiziet als een modern kookeiland, maar ook een gezellig Kidkraft keukentje dat herinneringen oproept aan lang vervlogen tijden. Er is voor iedereen wat wils.

Kwaliteits speelgoed van Kidkraft

Bij Kidkraft willen ze speelgoed produceren dat niet alleen mooi en leuk is, maar ook kwalitatief hoogstaand. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar het houten Kidkraft keukentje, dat in een grote variatie modellen, kleuren en vormen de harten van elke chef in de dop gaat veroveren. Het mooie daarbij is dat er een Kidkraft kinderkeuken is voor elk budget. Neem bijvoorbeeld de Kidkraft Sweet Sorbet keuken, of het Kidkraft keukentje Bright. Dit zijn mooie, complete keukentjes voor een leuke prijs. Aan de andere kant van het assortiment hebben we de luxueuze Kidkraft Grand Gourmet hoekkeuken en de Kidkraft hoekkeuken Espresso en Zilver. Elke Kidkraft kinderkeuken ziet er zo leuk uit dat je het liefst met je kind mee zou gaan spelen!

Maak de lekkerste fantasiegerechten

Met een Kidkraft keuken doen je kids natuurlijk net alsof, maar het zal lijken alsof ze echt een driegangen menu voor je aan het bereiden zijn. Kijk op onze site eens rond in ons assortiment en je zult zien dat de keukens tot in de kleinste details zijn afgewerkt. Ze zijn uitgerust met magnetron, kraantje, oven, gaspitten en meer, en zijn in vele verschillende stijlen te krijgen. Kinderen met een romantische inslag zullen helemaal verslingerd raken aan de Rode Country Keuken of de Prairiekeuken, terwijl nostalgische ouders waarschijnlijk het liefst een van die leuke Retro keukens van Kidkraft aan zullen willen schaffen voor hun kinderen. Hiernaast hebben we ook allerhande leuke keukenspulletjes te koop om die Kidkraft keuken nog completer te maken. Kinderen zullen niet meer uit hun nieuwe keukentje weg te krijgen zijn!