Kidkraft poppenhuis

per pagina

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Mooi Kidkraft poppenhuizen bij Per Sempre Toys

Goed gemaakt speelgoed kan de creativiteit van kinderen een enorme impuls geven. Kinderen hebben niet de hele dag impulsen van televisie, tablets of spelcomputers nodig. Kinderen zelf hun verhalen laten bedenken, hun creativiteit aanspreken en zo een eigen wereldje om zich heen laten bouwen is nog veel beter voor de ontwikkeling van kinderen. Een van de mooie Kidkraft poppenhuizen is hier een prachtig handvat voor. De van hout gemaakte, oerdegelijke en bijna niet van echt te onderscheiden huizen van Kidkraft staan garant voor heel wat uurtjes speelplezier!

Poppenhuis Kidkraft

Poppenhuizen zijn speelgoed dat al honderden jaren bestaat. Al eeuwen geleden konden kinderen er geen genoeg van krijgen om avonturen te beleven in de kamertjes van een mooi poppenhuis. De kracht van dit soort speelgoed blijkt wel uit het feit dat het ook in deze tijd nog steeds erg populair is. Er staan in heel wat kinderkamertjes door heel Nederland de mooiste poppenhuizen, en veel van deze huizen zijn gemaakt door Kidkraft. Een Kidkraft poppenhuis is stevig gemaakt, prachtig vormgegeven en voorzien van allerhande meubeltjes, poppetjes en andere accessoires. Kidkraft poppenhuizen komen daarnaast in heel wat verschillende uitvoeringen. We verkopen de statige Kidkraft poppenhuizen zoals je die ook wel van vroeger kent, maar ook uniekere uitvoeringen. Neem bijvoorbeeld het hippe Modern Design poppenhuis, maar we verkopen van dit topmerk ook een klassiek poppenkasteel.

Poppenhuizen in allerhande uitvoeringen

We kunnen op het gebied van een poppenhuis Kidkraft van harte aanbevelen. Niet alleen is er veel variatie op het gebied van design van de huizen zelf, maar de huizen zijn ook stuk voor stuk perfect afgewerkt. Elk Kidkraft poppenhuis is gemaakt met een miniteus oog voor detail, wat ook terug te zien is in de bijbehorende meubeltjes en andere spulletjes. Je kunt er daarbij voor kiezen om een van de Kidkraft poppenhuizen al dan niet gemeubileerd aan te schaffen. Toppers uit het assortiment van dit merk zijn onder andere Het Kidkraft Frozen poppenhuis voor kleine prinsesjes, het zeer grote Kidkraft Elegant poppenhuis, of het lekker traditionele Kidkraft Magnolia huis. Het zijn stuk voor stuk huizen waar de hartjes van interieurdesigners in de dop sneller van gaan kloppen. Neem eens een kijkje op onze site voor het volledige assortiment poppenhuizen dat we in ons assortiment hebben. We weten zeker dat er tussen al deze poppenhuizen een huis te vinden is dat een plekje verdient in een kinderkamer bij u thuis!