Poppenhuis

per pagina

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

De mooiste poppenhuizen bij Per Sempre Toys

Je hoeft niet per se een nostalgische inslag te hebben om een poppenhuis voor je kind aan te willen schaffen. Ook de moderne kids van tegenwoordig laten zich nog betoveren door zo'n mooi, net-echt-huisje, dat ze met de vele verkrijgbare spulletjes helemaal zo kunnen inrichten als ze zelf willen. Wie weet zet je jouw kind wel op een pad naar een carrière als interieurdesigner! En natuurlijk is zo'n mooi poppenhuis de ideale manier voor kids om hun fantasie de vrije loop te laten. Je zult je verbazen over de fantasierijke avonturen die ze de bewoners van hun poppenhuizen gaan laten beleven!

Heerlijk spelen met een poppenhuis

Bij Per Sempre Toys vind je een zeer groot assortiment poppenhuizen. We verkopen deze huizen van de topmerken Kidkraft, Hape, Liliane, Melissa & Doug en PST. Dit zijn stuk voor stuk merken die er op gebrand zijn de hoogste kwaliteit te produceren, en kinderen met verantwoord speelgoed te laten spelen. Neem bijvoorbeeld de collectie huizen van Kidkraft, dat alleen hout gebruikt bij de productie van de huizen. Het resultaat mag er dan ook zijn. Je kind zal met open mond toekijken hoe dat prachtige huis uit de verpakking gehaald wordt. Binnen ons assortiment heb je niet alleen de keuze uit meer verschillende merken, maar ook heel wat verschillende stijlen. We hebben poppenhuizen voor het prinsesje dat je in je huis hebt wonen, maar ook voor kinderen die liever met een mooi modern huis aan de slag gaan.

Huizen en meubels

We verkopen bij Per Sempre Toys meerdere huizen die al helemaal compleet met meubels komen, maar we hebben daarnaast ook een aanbod meubeltjes en andere accessoires voor de poppenhuizen. Met deze leuke spulletjes kunnen kinderen zelf aan de slag gaan met de inrichting van de huizen. En zeg nou zelf: eigenlijk is dat misschien wel het leukste aan een nieuw huis! Het mooie bij een poppenhuis is dan weer het feit dat elke dag een nieuwe verhuizing met zich mee kan brengen. Net als de poppenhuizen zijn ook de meubeltjes van de beste kwaliteit. We vinden dat kinderen met verantwoord, veilig speelgoed moeten kunnen spelen en dat is in ons assortiment ruimschoots terug te vinden. Neem dus rustig eens een kijkje tussen ons huizenaanbod wat er allemaal voor moois tussen staat!