Speelgoed keuken

per pagina

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Herrie in de speelgoedkeuken

Lekker koken in een eigen keuken is de droom van heel wat kinderen. Per slot van rekening zien ze papa of mama elke dag toveren met potten, pannen en ingrediënten, en dat zouden ze toch graag ook een keertje doen! Als ouder zit je er niet altijd op te wachten dat je kind je helpt, en dan is zo'n leuke speelgoedkeuken een perfecte oplossing. We hebben bij Per Sempre Toys een groot assortiment kinderkeukentjes, in alle soorten en maten!

Spelend kokkerellen

Als je een kijkje neemt op onze site, in de afdeling speelgoedkeukens, dan kom je hier tientallen verschillende modellen tegen. We verkopen keukentjes van topmerken als Kidkraft, Hape en New Classic Toys. Tussen deze keukentjes staan meerdere uitvoeringen van de klassieke speelgoed keuken, compleet met potten, pannen en keukengerei. Maar daarnaast hebben we ook heel wat andere soorten keukentjes. Voor nostalgische ouders hebben we bijvoorbeeld meerdere uitvoeringen van de retro speelgoedkeuken. Deze keukentjes van Kidkraft zien eruit alsof ze zo uit de jaren vijftig komen! Maar we verkopen ook romantische country keukentjes of gezellige roze keukens. En voor moderne mini-chefs hebben we zelfs luze kookeilanden of de hippe Uptown keuken met ingebouwde koelkast en magnetron. Elke speelgoed keuken in ons assortiment is voorzien van accessoires, die je er uiteraard ook los bij kunt kopen. Zo kun je het je kleine chef zo makkelijk mogelijk maken om kok te spelen!

Lekker aan de slag met verantwoord speelgoed

Al het speelgoed dat je op onze website vindt is verantwoord geproduceerd. Onze fabrikanten gebruiken daarvoor alleen de beste materialen. Het grootste deel van ons speelgoed is van hout gemaakt, waardoor het heel stevig is en daarnaast vertrouwd aanvoelt. Het is geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Elke speelgoedkeuken ziet er perfect uit en is tot in de puntjes afgewerkt. Een speelgoed keuken aanschaffen bij Per Sempre Toys kun je dan ook met een gerust hart doen. Naast speelgoedkeukens hebben we nog veel meer soorten speelgoed in de aanbieding. Wat te denken bijvoorbeeld van onze poppenhuizen, speeltenten en knuffels? Ook verkopen wij educatief speelgoed om de kinderen tijdens het leren wat bij te brengen. Voor veilig buitenspeelgoed bent u bij ons ook aan het juiste adres. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze klimrekken of speelgoedhuisjes, waar uw kind zich heerlijk mee kan uitleven.