Speelkeuken

per pagina

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Een mooie speelgoedkeuken voor elke kleine chef

Een leuke speelkeuken is iets van alle tijden. Vele generaties zijn opgegroeid met lekker koken in een eigen keukentje. Ook de moderne kinderen vinden dit nog steeds fantastisch. Want wat is er nou leuker dan papa of mama nadoen? Er is wel een groot verschil tussen de keukentjes van toen en de keukentjes die nu door fabrikanten wordt gemaakt. Al kijk je alleen al naar de grote variatie aan keukens die er tegenwoordig te krijgen is. Natuurlijk is dat schattige speelkeukentje van toen ook nu nog te krijgen, maar er zijn ook vele andere modellen te krijgen. Neem maar eens een kijkje in het ruime assortiment in onze webshop om te zien wat er allemaal te krijgen is!

Een speelkeuken voor elk kind

Zoveel kinderen, zoveel smaken. We verkopen tientallen verschillende keukens in een grote scala aan stijlen. Kindjes met een romantische inslag kunnen zich bijvoorbeeld helemaal uitleven met een leuke country keuken. Dit gezellige speelkeukentje geeft je gelijk een warm, knus gevoel. Kinderen van nostalgische ouders zullen waarschijnlijk onze retro keuken wel leuk vinden. Het is bijna alsof je de jaren twintig bent binnengestapt. Heb je een kind dat juist graag een keuken wil dat lijkt op de keuken van papa en mama? Dat kan ook! We hebben speelkeukentjes met alle moderne toeters en bellen. Onze Uptown modellen zijn voorzien van koelkast, vaatwasser, magnetron en kookplaat! Zo krijgen papa en mama zelf ook zin om mee te gaan spelen.

Per Sempre Toys, voor het mooiste houten speelgoed

Je bent voor een mooie speelkeuken aan het juiste adres bij Per Sempre Toys, maar we hebben nog veel meer in ons assortiment. Lekker binnen spelen? Kijk dan eens bij onze poppenhuizen, speeltenten, speeltafels of onze afdeling educatief speelgoed. Heb je kinderen die lekker buiten ravotten, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. We verkopen de mooiste glijbanen, stoere speelhuisjes, klimrekken, schommels en trampolines. Dit is slechts een kleine greep uit ons zeer ruime assortiment. Al het speelgoed is verantwoord geproduceerd en van hoge kwaliteit. Met je bestelling steun je daarnaast ook Villa Pardoes, het mooie initiatief van de Efteling waarbij ernstig zieke kinderen een paar dagen onbezorgd op vakantie kunnen.