Skippydier Varken - Roze - Zithoogte 27cm - tot 100kg - inclusief handpomp - skippydieren

Rollover Mouse To Zoom

€ 32,95

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Skippydier Varken - Roze - Zithoogte 27cm - tot 100kg - inclusief handpomp - skippydieren

Dit vrolijke roze varken biedt op iedere plek plezier. Het helpt u peuter balans te vinden en is daardoor uitstekend ontwikkelingsspeelgoed. Wat dit skippydier extra speciaal maakt ten opzichte van andere vergelijkbare producten is dat het een draaggewicht heeft tot 100kg. U als ouder kunt u kind dus spelenderwijs leren. Of bestel er 2 en speel een wedstrijd!

  1. Onbeperkte Fun Time: "My First Jumpy" biedt onbeperkte pret voor kinderen. Het geeft ze het gevoel van vliegen en stimuleert actief spelen.

  2. Zowel binnen als buiten te gebruiken: Veelzijdigheid is belangrijk. Kinderen kunnen plezier hebben met Jumpy zowel binnen als buiten, waardoor het geschikt is voor verschillende speelomgevingen.

  3. Makkelijk te gebruiken en op te bergen: Met de meegeleverde handpomp is Jumpy eenvoudig op te blazen in ongeveer 30 seconden. Het legen is net zo eenvoudig, en het dier kan gemakkelijk worden schoongemaakt en opgeborgen.

  4. Ontwikkeling van vaardigheden: Jumpy is niet alleen leuk, maar het helpt ook bij de ontwikkeling van evenwicht en spieren bij kinderen. De variatie in kleuren maakt het aantrekkelijk en bevordert leren terwijl ze plezier hebben.

  5. Veilig ontwerp: Gemaakt van voedselveilig PVC en antislipmateriaal voor extra veiligheid. Het ontwerp van het dier zorgt ervoor dat kinderen stevig kunnen vasthouden en voorkomt dat ze eraf glijden. De draagcapaciteit tot 100 kg maakt het ook geschikt voor volwassenen.

  6. Sociale activiteit: Jumpy moedigt sociale interactie aan door vrienden uit te nodigen voor leuke springwedstrijden. Het is een geweldige manier om kinderen actief te laten deelnemen aan groepsactiviteiten.

Zithoogte: 27 cm.

Draaggewicht: 100 kg

Inclusief handpomp

Extra informatie: Skippydier Varken - Roze - Zithoogte 27cm - tot 100kg - inclusief handpomp - skippydieren

Artikelnummer GT69367
Merk Gerardo's Toys
Leeftijd 1+
Gratis verzending Nee