Sweet Chick Roze knuffel / nachtlamp

Rollover Mouse To Zoom

€ 29,95

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Sweet Chick Roze knuffel / nachtlamp

Sweet Chick roze knuffel / nachtlamp

Lieve Sweet Chick het kippetje als overal brandend nachtlampje. In het mandje op zijn rug tussen zit een lampje met een fotocelletje erin. Het lampje heeft een stekker die in het stopcontact opgeladen moet worden en eenmaal weer terug in het mandje licht geeft zodra het donker wordt. Zo kan je rustig en vertrouwd slapen als je favoriete vriendje licht in de duisternis schijnt. Draagbaar en daardoor ook leuk om mee te spelen in een zelfgebouwde tent, mee te nemen op vakantie of naar een logeerpartijtje bij opa en oma.

Over Dushi

In de 20e eeuw waren ouders, leraren en de maatschappij de opvoeders die het kind voortdurend in de rol van ‘leerling’ plaatste. De 21 eeuw is het tijdperk waarin ouders, leraren en de maatschappij zullen gaan leren van kinderen. Want kinderen beschikken over unieke kwaliteiten als: puurheid, onschuld, natuurlijke uitstraling, wijsheid en intuïtie. Zij weten als geen ander deze aangeboren eigenschappen in te zetten als bron van inspiratie en bezield leven.”

Ervin Laszlo - Je kunt de wereld veranderen

Hallo ik ben DUSHI!

DUSHI zit vol goede ideeën die wereld mooiervrolijker en vriendelijker maken. DUSHI bedenkt en ontwikkeld unieke concepten, producten, diensten en initiatieven. DUSHI onderneemt altijd volgens 4 pijlers welke getuigen van en uitdrukking geven aan haar eigen menselijke waarden.

De 4 pijlers van DUSHI zijn;

  • Liefde: wat zijn we zonder liefde voor jezelf en voor een ander
  • Talent: volg en ontwikkel je talent, passie en creativiteit. Zo zul je de juiste richting vinden
  • Wijsheid: leren is meer dan 1 + 1 = 2. Onderzoek, wordt bewust. En doe er het goede mee
  • Vreugde: sta vreugdevol in het leven en denk positief. Dan is het leven mooier en gemakkelijker


En die pijlers vindt je terug in de knuffels. Het vrolijke dolfijntje Happy Flo, de talentvolle Special Dunk, de wijze kikker Wise Rabbit en Sweet Chick het kippetje dat iedereen liefde geeft.  Samen vertellen de knuffels hun belevenissen in een allerliefst prenten/voorleesboek “een ziek kroontje” (geschreven door Elle van Lieshout en Erik van Os, met prenten van Mieke Driessen) Het verhaal vertederd en maakt blij. Samen genieten dus!

De concepten, producten, diensten en initiatieven van DUSHI geven plezier, uitdaging en stimulans. Met al haar activiteiten vind DUSHI het kind in ieder en zet daarmee bewustwording, plezier en balans in gang. Het kind is puur, vrij van invloeden en altijd zichzelf. Wie dus met regelmaat de wereld ervaart zoals een spelend kind doet, bouwt mee aan een mooiere wereld. Daarbij zijn onze kinderen ook letterlijk onze toekomst.

Het woord dushi is Antiliaans en betekent ‘schatje’. Maar DUSHI is meer dan schattig. Alles en iedereen kan DUSHI zijn; een persoon, een groep mensen, een verhaal, een gebeurtenis, een les of een boek. Ervaar je iets positiefs: Call it DUSHI!

DUSHI richt zich met haar activiteiten naar de principes van maatschappelijk commercieel ondernemen. Dit betekent dat DUSHI, naast het streven naar winst (profit), ook rekening houdt met het effect van haar activiteiten op het milieu (planet) en dat DUSHI daarnaast oog heeft voor alle menselijke aspecten binnen en buiten het bedrijf (people). Bij DUSHI gaat het om het vinden van de optimale balans tussen deze drie; profitplanetpeople.

Partners waarmee DUSHI samenwerkt, ondersteunen deze principes en ideeën actief. Dat geldt zowel voor de fabrieken waar de producten worden gemaakt, voor de distributeurs die onze diensten en producten verkopen als voor projecten en organisaties waaraan DUSHI op enige manier bijdraagt.

DUSHI daagt je uit. Doe mee! Have a DUSHI day!

Extra informatie: Sweet Chick Roze knuffel / nachtlamp

Artikelnummer 02661
Merk Dominio
Leeftijd 0+
Gratis verzending Nee