Transparante Perceptie Blokken - Set van 8

Rollover Mouse To Zoom

€ 48,95

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Transparante Perceptie Blokken - Set van 8

De Sensory Perception Cubes zijn verkrijgbaar in acht verschillende heldere kleuren en voelen soepel en uitnodigend aan om aan te raken. De allerkleinsten zullen het leuk vinden om ermee om te gaan tijdens vrij zintuiglijk spel of als onderdeel van een verzameling schatten. Oudere kinderen zullen ze fascinerend vinden als ze ze omhoog houden en er doorheen kijken om de wereld om hen heen in verschillende kleuren te zien.

Door twee of drie kubussen bij elkaar te houden, ontstaan ​​nieuwe kleuren en tinten; door de kubussen op een lichtpaneel of tegen een raam te gebruiken, krijgen de kinderen meer mogelijkheden om kleuren te mengen. Wanneer ze vanuit verschillende hoeken door de kubus kijken, zien ze een verscheidenheid aan vierkanten en rechthoeken in de kubus, een effect dat wordt veroorzaakt door interne reflectie van de buitenranden.

Ze kunnen ook worden gebruikt om torens op elkaar te stapelen of ze kunnen worden toegevoegd aan andere soortgelijke bronnen om fantasierijke kleine wereldscènes te creëren.Bovendien zijn ze een geweldige aanvulling op lichttafels voor extra visuele stimulatie.

De Transparante Perceptie Blokken helpen de fijne motoriek te ontwikkelen en de zintuiglijke wereld te verkennen

Specificatie

  • Maat: 35mm. Pk8.
  • Veilig: gemaakt van 100% acryl, ze zijn zeer resistent
  • Leeftijd: Geschikt voor alle leeftijden.

Extra informatie: Transparante Perceptie Blokken - Set van 8

Artikelnummer 72608
Merk BlinQ
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee