Verzwaringsdeken Grijs - 9 Kg - 200 x 150 cm - Weighted blanket - Sensorische Therapiedeken - Slaaphulp

Rollover Mouse To Zoom

€ 200,95

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Verzwaringsdeken Grijs - 9 Kg - 200 x 150 cm - Weighted blanket - Sensorische Therapiedeken - Slaaphulp

Verzwaarde Deken Grijs - 9 Kg

De verzwaringsdeken voor sensorische integratie is een deken met extra gewicht die proprioceptieve druk geeft op het hele lichaam. Het proprioceptieve systeem is het sensorische systeem van het lichaam, dat verantwoordelijk is voor de interne en externe signalen van het lichaam van spieren en gewrichten. Het juiste therapeutische effect gericht op dit systeem helpt om fysieke en emotionele stress te verlichten.

Bij het gebruik van een verzwaringsdeken voor sensorische integratie wordt gewerkt aan de volgende aandoeningen: autismespectrumstoornis, aandachtstekortstoornis met hyperactiviteit (ADHD), minimale hersendisfunctie (MMD), mentale retardatie (RV). Het gewicht van de verzwaringsdeken voor sensorische integratie wordt individueel gekozen.

Het gevoel van diepe druk helpt om te kalmeren. De verzwaringsdeken kan worden gebruikt als hulpmiddel voor aanpassing tijdens rust thuis, in onderwijs-, revalidatie- en medische centra.

Slaap beter en anti-angst, gewogen dekens bieden geweldige, volledig natuurlijke slaaphulp door een stimulatie te bieden genaamd "Deep Touch Pressure", het gevoel van omhelzing, dat helpt bij het verlichten van angst, je humeur ontspant, je lichaam kalmeert wat een goede nachtrust bevordert . Het is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een oplossing voor slaapverlies en ontspanning.

Afmetingen 200cm x 150 cm

Extra informatie: Verzwaringsdeken Grijs - 9 Kg - 200 x 150 cm - Weighted blanket - Sensorische Therapiedeken - Slaaphulp

Artikelnummer WB9GG
Merk BlinQ
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee