Wigwam Something Fishy (Little Camper) - FieldCandy (LC004)

Rollover Mouse To Zoom

€ 225,95

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Wigwam Something Fishy (Little Camper) - FieldCandy (LC004)

Wigwam Something Fishy (Little Camper) - FieldCandy (LC004)

Het design van deze Wigwam - Tipi Something Fishy - Little Camper (FieldCandy) en oog voor detail is ongelooflijk. Het is net alsof je je eigen aquarium in het midden van je kamer of tuin hebt staan. Een bijzonder mooie en goed gemaakte tent. Kinderen gaan duiken, zwemmen en verkennen de kleurrijke vissen. 

Een hoge kwaliteit wigwam in de klassieke tipi vorm om  uw kinderen inspireren en een impuls geven aan creatief spelen.

Kenmerken:

  • Sterk aluminium frame (Tent Design door DAC)
  • 100% lichtgewicht polyester
  • waterdicht tot minimaal 5000mm waterkolom
  • Brandvertragend naar Europese en Amerikaanse standaarden
  • Sterk UV kleurvast
FieldCandy

 

Ritssluiting: FieldCandy gebruikt alleen ritssluitingen van topfabrikant YKK. De Little Camper is gemaakt met hoge kwaliteit YKK ritssluiting en voorzien van makkelijke FieldCandy plaatjes.

FieldCandy

 

Sterke haringen: Sterke en veilige haringen zijn inbegrepen voor het geval u de Little Camper buiten wilt gebruiken

FieldCandy

Eigenlijk hoeft u uw Little Camper Tipi - Wigwam niet met haringen vast te zetten maar we bevelen het toch aan wanneer u de Little Camper buiten gebruikt. Iedere hoek is voorzien van twee ogen: het binnenoog voor de tentpaal en het buitenoog voor de haring. Zo krijgt u een uitstekende stabiliteit.


Makkelijk op te zetten tentpalen! U zult verbaasd zijn hoe makkelijk het is om de tentpalen op te zetten. Houdt de driehoekige connector in een hand en de tentpaal in de andere. Een klein beetje druk uitoefenen en u zet ze als vanzelf in elkaar. Heel slim! de tentpalen zijn sterker en lichter dan gebruikelijke tentpalen. De aluminium driehoekige connector houdt all tentpalen op zijn plaats zodat u de traditionele wigwam - tipi vorm krijgt. Onderaan de connector zit de strip met plastic clip. Klik de uiteinden van de strips met de clips in elkaar en u kunt de tent op spanning brengen door aan te strip te trekken.

FieldCandy


Ventilatie: Bovenaan de wigwam - tipi zit een klein driehoekig (gaas) flapje zodat er ciculatie mogelijk is en de lastige insecten buiten blijven. Deze slimme gecamoufleerde ventilatie flap is in het patroon van de Little Camper uitgevoerd. Als je het niet wist zou je niet weten dat de ventilatie opening er was....

FieldCandy


Iedere Little Camper wigwam - tipi is voorzien van FieldCandy label, zodat u kunt zien dat u een authentieke FieldCandy gekocht heeft. op het label staan de naam van het door u gekozen design en veiligheidsvoorschriften die u in acht moet nemen.

FieldCandy

Extra informatie: Wigwam Something Fishy (Little Camper) - FieldCandy (LC004)

Artikelnummer LC004
Merk FieldCandy
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee