Winlab Magnetische Experimente

Rollover Mouse To Zoom

€ 546,99

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Winlab Magnetische Experimente

Winlab Magnetische Experimente

Experimenten met magneten Iedereen kent magneten - maar waarom plakt het bijvoorbeeld aan de koelkast? Met de Winlab "Magnetic Experiments"-set kunnen kinderen direct onderzoek doen naar het fenomeen "magnetisme": zwevende paperclips, gigantische visspelletjes, magnetische boottochten en elektromagneten!

De box bevat kindvriendelijk materiaal voor een groep van 10. Trouw aan het motto "Proberen is beter dan studeren", onthouden kinderen de praktische kennis veel beter dan de theoretische kennis. Interesse en verlangen voor natuurwetenschappen worden gewekt, de zintuigen en concentratie worden geprikkeld, taalvaardigheid wordt getraind - nieuwe termen worden geleerd - en het vermogen om in teamverband te werken wordt bevorderd.

In het bijgevoegde boekje worden technische achtergronden uitgelegd, concepten, hoe je een cursus ontwerpt en experimenteergidsen die leuk zijn.

De set bevat: supermagneten, levitatiemagneten, U-magneten, staafmagneten, ringmagneten, blokmagneten, magnetiet, reageerbuizen, ijzervijlsel, stalen kogels, platte batterijen, moeren, schroeven, spijkers, kabels, paperclips, draad, koorden, kurken sluitringen, houten stokken, foliepen, 1 draai-draaibol, kindvriendelijke instructies en nog veel meer. Alles is netjes en overzichtelijk verpakt in de stapelbare, hersluitbare plastic dozen. 

Specificaties:

  • Materiaal: kunststof, metaal
  • Afmetingen: globe: Ø 11 x 13 cm, U-magneet: 6,5 x 1,5 x 10,5 cm, staafmagneet: 5 x 1,4 x 0,9 cm
  • Vanaf 3 jaar onder toezicht van een volwassene

Extra informatie: Winlab Magnetische Experimente

Artikelnummer 120417
Merk PST
Leeftijd 2+
Gratis verzending Nee