Sensorische Schootdeken voor Kinderen hulp bij ontspanning en concentratie 1.6Kg

Rollover Mouse To Zoom

€ 137,95

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Sensorische Schootdeken voor Kinderen hulp bij ontspanning en concentratie 1.6Kg

Sensorische Schootdeken Voor Kinderen

HELP UW KIND KALM TE HOUDEN EN TE CONCENTREREN OP DE LESSEN: Heeft uw kind moeite zich te concentreren? Moet u rekening houden met sensorische behoeften tijdens het reizen of in de klas? Onze schoot dekens zijn de perfecte manier om uw kind te helpen zich rustig en geaard te voelen in stressvolle en zintuiglijke situaties.

DUURZAME CONSTRUCTIE: De gewogen sensorische schoot deken is ontworpen en gemaakt van zachte, mink-achtige stof genaaid met lange speeltijden en driftbuien in het achterhoofd.

ONTWORPEN MET UW KIND ININD: Past op één schoot - 47-50-2 cm. Niet alleen is de compressie en het verzwaarde gevoel rustgevend, de gestippelde stof is ook een geweldige input. Ons verzwaard kussen voor kinderen is de zachtste optie op de markt met functionele kenmerken waardoor het kussen in elke omgeving past.

DRAAGBARE ZINTUIGENSTORINGSTHERAPIE: Neem een van deze draagbare schootkussens mee op reis in de auto of neem het kussen mee met de schoolspullen van uw kind voor zintuiglijke therapie onderweg. De gewogen schootdeken is een perfecte aanvulling op andere zintuiglijke hulpmiddelen en kan uitstapjes voor iedereen aangenamer maken.

Gewicht: 1.6 Kg

Extra informatie: Sensorische Schootdeken voor Kinderen hulp bij ontspanning en concentratie 1.6Kg

Artikelnummer Hkla-1
Merk PST
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee